ENDEK BELEDİYESİ VE İHH’DAN YARDIM ÇAĞRISI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya İl Başkanı Engin Sezer, ihtiyaç sahibi mazlumlar için başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu. Başkan Babaoğlu, “Türk Milleti dünyanın neresinde bir mazlum varsa yanındadır” diye konuştu.

ORTAK YARDIM ÇAĞRISI

İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya İl Başkanı Engin Sezer, İHH Sakarya Arama Kurtarma Başkanı Osman Yılmaz ve İHH Hendek Temsilcisi olan Hendek Belediyesi Meclis üyesi Cemil İşnel, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılan çalışmalar ve yardım faaliyetleri ele alınırken, Başkan Babaoğlu ve İHH Başkanı ortak yardım çağrısında bulundu.

EN ACİL GIDA VE BATTANİYE

Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan binlerce insanın dondurucu soğuk kış günlerinde zor günler yaşadığına vurgu yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya İl Başkanı Engin Sezer, “İhtiyaç sahibi olan ve yardım bekleyen insanlara gelin hep birlikte el uzatalım. Günlük gıda ihtiyacını bile karşılamakta güçlük çeken çoğu mülteci aile başta olmak üzere binlerce insan hijyen, gıda, un ve çadır olmak üzere temel yaşam malzemelerine ihtiyaç duyuyor. Yuvaları birlikte ısıtalım ” diye konuştu.

TÜRK HALKI MAZLUMLARIN YANINDADIR

Başkan Turgut Babaoğlu ise İHH ile sürdürdükleri yardım kampanyalarının devam ettiğini ifade ederek, “ Türk Halkı dünyanın neresinde bir mazlum varsa yanındadır. Aziz Türk Milletinin şefkati tüm dünyaya örnek olurken, sevgisi ve merhameti insanlığı ısıtmakta, gönüllere dokunmaktadır. Tüm insanlık adına çaresiz ve mazlumların yanında gelin hep birlikte olalım. Az çok demeden imkanlarımız doğrultusunda yardımlarımızı esirgemeyelim. Bu kampanyalara destek verelim. Özellikle Hendek halkına çok teşekkür ediyorum. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa aziz milletimiz yardımlarını asla esirgemedi. Her zaman yardımsever oldu. Yine olacak olmaya da devam edecek” diye konuştu.

NASIL YARDIM YAPABİLİRİM?

Hayırseverlerin yardımlarını Rasimpaşa Cami yanında bulunan İHH Hendek Temsilcilik bürosuna teslim edebileceği açıklandı. (Nakdi yardımın yanı sıra temiz, eskimemiş battaniye)