Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Camilerimiz için ortaklaşa yaptığımız çalışmalar ve desteğimiz artarak devam edecek. Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun” dedi. 

KUTLADI

Ziyarette konuşan Başkan Babaoğlu, din görevlilerinin dini bilgileri en doğru şekilde vatandaşlarımıza aktardığına dikkat çekerek, “ Camilerimiz huzura kavuştuğumuz, kardeşlik duygularımızın pekiştiği kutsal alanlarımızdır. İnsanlığa ve İslam’a hizmet etmek gibi çok onurlu bir görevi ifa eden değerli din görevlilerimize sizlerin şahsında bir kez daha kolaylıklar diliyorum. Toplumumuzu aydınlatıp, çocuklarımıza ve hepimize rehber olan, tüm vatandaşlarımızla iletişim içinde olan din görevlilerimizin ve birbirinden kıymetli hocalarımızın haftası kutlu olsun. Vefat eden din görevlilerine ise Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Hendek’te Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı...

Hendek’te Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı...

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

KOVİD-19 salgını sürecinde vefa grupları başta olmak üzere, birçok alanda Müftülükle ortaklaşa çalışmaların sürdüğünü söyleyen Babaoğlu, “ Camilerimiz için ortaklaşa işbirliğinde çalışmalarımız artarak devam edecek. Camilerimize desteğimiz artarak devam edecek” dedi. Camilerde yapılan meydan, avlu, şadırvan, tadilat ve temizlik çalışmalarına değinen Başkan Babaoğlu, bu çalışmaların kesintisiz devam edeceğini söyledi.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Müftüsü Murtaza Gür’de Başkan Babaoğlu’na teşekkür ederek, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ hakkında bilgiler vererek, kutlama mesajı yayınladı.

Hendek’te Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı...