Hendek Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Paslı ve yönetimini kabul eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Kültürlerimizi ve geleneklerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına önemli görev üstlenen tüm derneklerimizi önemsiyor, uyum içinde çalışıyoruz. İşbirliği içinde daha güzel işlere imza atacağız. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

PROTOKOL ZİYARETLERİ

Çalışmalarına hızla devam eden Hendek Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ı ziyaret etmesinin ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından makamda kabul edildi. Başkan Babaoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Dernek Başkanı Mehmet Paslı, Kadın Kolları Başkanı Meryem Akyüz, Başkan Yardımcısı Özcan Aslan, Basın/Yayın Koordinatörü Aydın Birinci, Dernek Sekreteri Erol Çetinkala, Muhasip Aytekin Tutkun ve Protokol Sorumlusu Yüksel Kurtul yer aldı. 

Hendek Karadeniz Havalisi  Derneği Kaymakamlık ve Belediyeye ziyaret

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Derneğin faaliyetleri, Kültürel ve Sosyal projeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan Hendek Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Paslı, derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Babaoğlu’na bilgiler vererek, “Hendek Karadenizliler Derneği olarak, gelenek ve göreneklerin yaşatılması konusunda dernek yönetimimizle birlikte çalışmalarımızı sürüyoruz. Sosyal sorumluluk alanında yapılan projelerimiz başta olmak üzere tüm projelerimizde sizlerin de desteğini bekliyoruz” dedi.

KADIN KOLLARIMIZI KURDUK

Ayrıca Kadın kollarını kurduklarını ifade eden Başkan Paslı, “ Karadenizli Yerel Sanatçımız Meryem Akyüz’ü yeni kurmuş olduğumuz Kadın Kollarımızın Başkanı yaptık. Yapmış olduğumuz bu görevlendirme sayesinde derneğimizdeki kadın üye sayısı birden artışa geçti. Kadın Kolları Başkanımız Meryem Akyüz Hanımefendiye sizlerin de huzurunda teşekkür ediyorum. Hendek adına ilklere ve güzel çalışmalarla örnek bir dernek olacağımızı düşünüyorum” dedi.

BAŞKAN BABAOĞLU: HAYIRLI OLSUN DESTEĞİMİZ TAM

Başkan Babaoğlu Dernek Başkanı Mehmet Paslı ve Yönetimine yapmış oldukları ziyaretten ötürü teşekkür ederek, “ Kültürlerimizi ve geleneklerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına önemli görev üstlenen tüm derneklerimizi önemsiyor, uyum içinde çalışıyoruz. Bu manada Hendek Karadenizliler Derneği olarak sizlere desteğimiz tam, Hendek adına yapılan tüm çalışmalarda ve faaliyetlerde yanınızdayız. Kardeşlik duyguları içinde tüm kültürel zenginliklerimizle Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” diyerek Hendek Karadenizliler Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Hendek Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Paslı tarafından Başkan Babaoğlu’na plaket takdim edilerek günün anısına dernek yönetimi ile toplu fotoğraf çekimi yapılarak ziyaret son buldu.