HENDEK ESNAFIYLA GÜÇLÜDÜR

Hendek’te yeniden göreve seçilen esnaf odası başkanlarına ziyarette bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Kıymetli başkanlarımızı ve ekibini canı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum. Hendek esnafıyla güçlüdür. Güçlü işbirliğiyle;  önem ve büyük değer verdiğimiz esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yapılan genel kurullarda güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Başkanı Cemil Varlıca ile Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Vahdettin Çilek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Odaların Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.  

Hendek Esnaf odası başkanlarına ziyarette bulundu

BAŞKAN BABAOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İlk olarak Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel’i ve yönetimi ziyaret eden Başkan Babaoğlu, “ Kıymetli esnafımızın teveccühü ile yeniden göreve seçilen siz değerli isimleri kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Her zaman esnafımızla iç içe olmaya, Hendek’imiz için güçlü bir şekilde birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hendek Belediyesi esnafıyla bir bütündür. Daha güzel yarınlar için çalışmalarımızı arttıracağız” dedi. Demirel ise nazik ziyaretleri ve destekleri nedeniyle Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Esnaf odası başkanlarına ziyarette bulundu

DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN

Başkan Babaoğlu ardından  Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Vahdettin Çilek’i ziyaret etti. Çilek, “Esnafımızın her zaman yanında olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz” derken Başkan Babaoğlu, “Hendek esnafıyla güçlüdür. Esnaf güçlüyse Ülke güçlüdür. Kendi nam ve hesabına çalışarak Hendek’imize katma değer esnafımız ekonomimizin dinamosudur, can damarıdır. Esnafımız bu yüzden çok önemli ve değerlidir” dedi

TÜM ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Babaoğlu, son olarak Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Başkanı Cemil Varlıca’yı ziyaret etti. Varlıca’nın ziyaret nedeniyle teşekkür ettiği Başkan Babaoğlu, “Ayrım yapmadan tüm esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya, tüm gayretimizle desteklemeye devam edeceğiz. Meslek Odalarımızın güçlü işbirliği ve desteği bu manada büyük önem arz etmektedir. Derdimiz Hendek, derdimiz en güzel hizmet. Tekrar tüm oda başkanlarımızı kutluyoruz, esnafımıza ve Hendek’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Hendek Esnaf odası başkanlarına ziyarette bulundu