Hendek'in yetiştirmiş olduğu en büyük değerlerden biri olan, eski pehlivan ve yağlı güreş ustası Gaddar Süleyman lakaplı Süleyman Atabek'i yağlı güreş camiasının sevilen isimleri ziyaret etti.

Gaddar Pehlivan'ı yağlı güreş camianın sevilen isimleri ziyaret etti

Hendek'in yetiştirmiş olduğu en büyük değerlerden biri olan, eski pehlivan ve yağlı güreş ustası Gaddar Süleyman lakaplı Süleyman Atabek'i doğup büyüdüğü köy olan eski adıyla Balıklı Köyü yeni adıyla Balıklı Mahallesinde yağlı güreş camiasının sevilen isimleri ziyaret etti.

Hendek de Gaddar Pehlivan'a Ahde Vefa Ziyareti

Yaptığı sert güreşlerle Hendek'in adını tüm Türkiye'ye duyurdu

Bir zamanlar yaptığı sert güreşlerle güreş tarihine damgasını vurup, Hendek'in adını tüm Türkiye'ye duyuran ve bu nedenle Gaddar lakabıyla bilinen Süleyman Atabek bir süredir rahatsızlığın dolayı evinde tedavi görüyor. Atabek'in ziyaretçileri; Yağlı güreş camiasının tanınan isimlerinden eski yağlı güreş ustalarından Behiç Atabek, güreş yorumcusu ve güreş yazarı eski pehlivanlardan Yalçın Kaynak ve Hendek Güncel Genel Yayın Yönetmeni, Güreş Programı Yapımcısı ve Sunucusu, TGF Basın Yayın Kurulu Üyesi, Radyo & Tv Programcısı ve Gazeteci Cemil Tekin'di.

Geçmişten geleceğe yağlı güreş konuşuldu

Geçmiş yıllardan bugünümüze kadar geçen sürede yağlı güreş üzerine sohbetin gerçekleştiği ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Pehlivanlık hayatını, zorluklar içerisinde geçen yaşamının önemli detaylarını anlatan Gaddar Pehlivan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini unutmayarak ziyerete gelen misafirlerine teşekkür etti.

Ziyaret içilen kahvelerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.