BABAOĞLU’NA MHP’DEN ÜST DÜZEY ZİYARET

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof.Dr.Ruhi Ersoy ve beraberindeki heyet, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

HENDEK TEMASLARI

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof.Dr.Ruhi Ersoy, MHP İl Başkanı Av.Ahmet Ziya Akar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, İl-İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti. Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı ve TÜRKAV Sakarya Şube Başkanlığınca düzenlenen, “Cumhuriyetin 100.Yılında; Milli Kültür, Milli Siyaset ve Milli Devlet Üzerine Düşünceler" adlı konferans için Sakarya’ya gelen Prof.Dr. Ruhi Ersoy, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve beraberindeki heyetle birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Hendek Belediyesine Mhp den Üst Düzey Ziyaret

BABAOĞLU ÇALIŞMALARI ANLATTI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu gerçekleşen ziyaret nedeniyle teşekkür ederek konuşmasına başlarken, üretken belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdikleri çalışmaları ve projeleri anlattı. Başkan Babaoğlu, “MHP Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ülkemize ve memleketimize en iyi hizmetleri sunmak için gayretle çalışıyoruz. Grup Başkanvekilimiz ve Sakarya Milletvekilimiz Sayın M.Levent Bülbül başta olmak üzere sizlerin çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Genel Başkanımızın da talimatları doğrultusunda, Hendek olarak her zaman Cumhur İttifakına en güçlü desteği sunma hedefinden sapmadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Hendek Belediyesine Mhp den Üst Düzey Ziyaret

ERSOY: YANINIZDAYIZ

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof.Dr. Ruhi Ersoy’da Başkan Babaoğlu’na çalışmalarında başarılar dilerken, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. “Cumhuriyetin 100.Yılında; Milli Kültür, Milli Siyaset ve Milli Devlet Üzerine Düşünceler" adlı konferans için Sakarya’da olmaktan onur duyduğunu dile getiren Ersoy, “ Sakaryalı ülküdaşlarımızla, hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle Büyük Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum” dedi.

BÜLBÜL: TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ

MHP Grup Başkanvekili M.Levent Bülbül ise, “Sakarya’mızın Ankara’da sesi olmaya devam ederken, Cumhur İttifakı belediyelerinin tüm çalışmalarını yakından, takdirle takip ediyoruz. Şehrimizin gelişmesi, her alanda büyümesi adına bizlerde Ankara’da elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Ülkemizin içeride ve dışarıda yaşadığı badirelere karşı bu memleketin geleceği ve Büyük Türk Milleti için kale gibi dimdik duran bir Cumhur İttifakı var. Çok şükür milletimizin tam desteğiyle yolumuza devam ediyoruz. Allah tüm çalışmalarımızda, çalışmalarınızda kolaylıklar versin” ifadelerine yer verdi. Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Bülbül, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımız ile tüm şehitlerimizin ruhları şad mekânları cennet olsun. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır...” diye konuştu.

SERGİYİ GEZDİLER

Ziyaretin ardından Bülbül, Ersoy ve beraberindeki heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle belediye binası önünde kurulan Cumhuriyet konulu sergiyi gezdiler.