HENDEK EHLİNE EMANET

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’yı ve yönetimini makamında ağırladı. Buluşmada Cumhur İttifakı ve güçlü hizmet vurgusu yapıldı. 

ÜÇ HİLAL

MHP ve AK Parti’nin kongrelerini tamamlanmasının ardından hayırlı olsun ziyaretlerine devam eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi( MHP)Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimini kabul etti. İade-i ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Babaoğlu, “ Kongresini tamamlayan MHP’nin Sakarya’daki tüm kadrolarını bir kez daha tebrik ediyorum. Hendek teşkilatımızda kongreyle birlikte gücüne güç kattı. Hendek için hep birlikte 3 Hilalin dalgalandığı belediyemizde en güzel hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz, geçirmeye de devam edeceğiz” dedi. Babaoğlu Cumhur ittifakının 2023’te başarı için yoğun bir şekilde çalışacaklarının mesajını verdi.

Başkanı Hendek Milliyetçi Hareket İlçe Başkanı Ziyaret Etti…

CUMHUR İTTİFAKI

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’da, “ Cumhur İttifakına sımsıkı bağlı olan MHP, bugün ülkemizde ve dışarıda yaşanan tüm problemlere bakış açısıyla Türk Milletinin güvencesi konumdadır. Türkiye düşmanlarına karşı Cumhur İttifakı korku salmaktadır. Bu süreçte hepimize tarihi görevler düşmektedir. Tarihi sorumluluk ve tam desteğimizle bizlerde hemşerilerimiz için Cumhur İttifakının gücüyle hizmetlerimize devam ediyoruz.  Üretken belediyecilik anlayışımızın kalesi olan Hendek’te Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun hizmetlerinden ve çalışmalarından memnunuz. Tüm meclis üyelerimizle uyum içinde daha güzel hizmetleri, hep birlikte hayata geçireceğiz. Hendek ehline, Türkiye ehline emanet” diye konuştu.

Konuşmaların ardından çalışmalar ele alınırken, çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

Başkanı Hendek Milliyetçi Hareket İlçe Başkanı Ziyaret Etti…