İŞ İNSANLARINDAN HENDEK ÖVGÜSÜ

9.İş ve Kültür Gezileri kapsamında ASKON İzmir Şubesi ile İzmirli iş insanları, Sakarya Şubesi ile birlikte Hendek’te bir dizi temaslarda bulundu. Yatırımların ve Hendek’in anlatıldığı ziyaretlerde ASKON’lu iş insanları, ‘Hendek ile iş yapılır’ yorumunu yaparken Başkan Turgut Babaoğlu, “Başımızın tacısınız” dedi. MHP İl Başkanı Av.Ahmet Ziya Akar ise, “Üreten ve ülkemizi dünya ile rekabet eder hale getiren kıymetli iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HENDEK VE YATIRIM FIRSATLARI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz,  İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, şubelerin yönetim kurulu üyelerini ve İzmir’den gelen iş insanlarını Hendek’te misafir etti. Heyet İlk olarak Hendek Belediyesi Meclis Salonunda ağırlandı. Başkan Babaoğlu toplantıda yatırım, istihdam ve sanayi alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Heyet daha sonrasında Bayraktepe Sosyal Tesislerinde yemekte bir araya gelindi. Bayraktepe’de gerçekleşen buluşmada MHP Sakarya İl Başkanı Av. Ahmet Ziya Akar ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ’da Babaoğlu ile birlikte heyeti misafir etti.

Babaoğlu heyeti Hendek’te misafir etti

BABAOĞLU: BAŞIMIZIN TACISINIZ

“Hendek’imize Hoş geldiniz” diyerek heyeti selamlayan Başkan Turgut Babaoğlu, “ Bugün sizleri ağırlamaktan mutlu oldum. Ülkemize istihdam sağlayan, iş dünyamızın her kademesiyle gurur duyuyoruz. İş dünyasının tüm temsilcileriyle sağladıkları katma değer ve istihdam nedeniyle işbirliği içindeyiz. Hendek’imiz sayısız avantajlarıyla iş dünyası için cazip bir konumdadır. Çevreci ve doğayı koruyan yatırımlarla Hendek fırsatlar şehridir. Güçlü işbirliğimiz ülkemizin güçlü yarınları için büyük önem taşımaktadır. Üreten ve ürettiğiyle Türkiye’nin büyümesine değer katan tüm yatırımcılarımız başımızın tacıdır” dedi.

BABAOĞLU HENDEK’İ ANLATTI

İş dünyasının birçok ismini Hendek’i anlattıklarını ifade eden Babaoğlu, “İzmir’den gelen heyetimize hoş geldiniz diyor kıymetli ASKON Sakarya ve İzmir Başkanlarımıza, yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Babaoğlu konuşmasında Hendek’i tanıtırken, bir de sunum yapıldı. ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ise, “ Kıymetli Hendek Belediye Başkanımıza bizi burada ağırladığı için teşekkür ediyorum. Vizyonu ve çalışmalarıyla kendisini takdir ediyoruz. İş dünyamızın değerli temsilcileriyle Hendek’te olmaktan dolayı çok mutluyuz. Tabi öncelikle ASKON Sakarya Şubesi olarak İzmir’in kıymetli iş insanlarına Sakarya’mızı anlatmak bizler içinde ayrı bir gurur vesilesi ”dedi.

İZMİR HEYETİ: HENDEKLE İŞ YAPILIR

Misafirperverlik nedeniyle teşekkür ederek söze başlayan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ise, “ Bugün Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’nun misafirperverliğinde Hendek’te iş yapılacağını görmüş olduk. Bizleri gurbette hissettirmedi sağ olsun. Hendek gerçekten çok güzelmiş görmüş olduk. Sayın Başkanımızda Sakaryanın ve Hendek’in güzelliklerini anlatan çok güzel bir sunum yaptı. Gördüğümüz bu güzellikleri gittiğimiz her yerde anlatacağız. 9.İş ve Kültür Gezisi kapsamında bugün Sakarya’ya geldik. İyi ki de gelmişiz. Fabrika ziyaretlerimizde olacak” dedi.

AKAR’DAN BÜYÜK TÜRKİYE VURGUSU

Son olarak konuşan MHP Sakarya İl Başkanı Av. Ahmet Ziya Akar’da, “ Ülkemizin böylesine güzide iş insanlarıyla bugün burada bir araya geldiğim için çok mutluyum. Hepiniz güzel şehrimize, Hendek’imize hoş geldiniz. Dünya ile yarış halinde olan, üreten ve ülkemizi dünya ile rekabet eder hale getiren kıymetli iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yolda şehirlerarası irtibat ve iletişim çok önem arz etmektedir. Devletimizin daha da güçlenmesine, üreterek büyüyen bir Türkiye’ye vesile olan iş insanlarımızla bizler gurur duyuyoruz. Onların her zaman yanındayız. Her alanda destek alan iş dünyasının güçlü varlığı, güçlü Türkiye demektir” diye konuştu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na buluşma nedeniyle teşekkür eden İl Başkanı Akar, “İlçemizin, şehrimizin fırsatlarını başkanımız aktardı. Ülkemizin her karış toprağı altın gibi. Ne mutlu ki bizler böylesine güzel bir ülkede yaşıyoruz. Rabbim kardeşliğimizi daim etsin” diye konuştu.