Aksu Mahallesinden

Merhum Mustafa İNANÇIN oğlu Mehmet İNANÇIN abisi Yusuf ve Mustafa İNANÇIN amcaları Mehmet İNCİNİN bacanağı Osman ve Mehmet İNANÇIN babaları Ahmet İNANÇ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Aksu Yukarı Mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Aksu aile kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 11:30da büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.

Yeşilvadi Mahallesinden 

Adapazarın da ikamet eden Nazım BAYIN eşi sedaştan emekli merhum Ali ÖZDEMİRİN kızı İlçemiz Esnaflarından Ahmet ve Mustafa ÖZDEMİRİN yeğenleri oto boyacı Murat ÖZDEMİRİN ablası Sedaştan emekli Ali UÇARIN baldızı Şaduman BAY Trafik kazası sonucu vefat etmiştir.Cenazesi Bugün merhum Ali ÖZDEMİRİN Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeşil vadi mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Yeşil vadi aile kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için:12:00de yeni cami önünden araç kaldırılacaktır.

Turanlar mahallesinden

Merhum Fettah HOLATIN oğlu Tuncay ve Turgay HOLATIN babaları Fikri Metin Hayrettin ve Fedai HOLATIN abileri Nurettin HOLAT vefat etmiştir.Cenazesi Bugün saat:12:00 Turanlar mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Dikmen Mahallesinden

Bekir AKGÜNÜN oğlu Cemil, Beset, Ali ve Hamza AKGÜNÜN kardeşleri Yusuf, Sami, Nihat ,Soner Taner ve Murat AKGÜNÜN abileri Fazlı ,Feyzel ve Ahmet ARMAĞANIN yeğenleri Fazlı AKGÜN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün İkindi namazına müteakip Dikmen Mahallesi aile Kabristanlığına defnedilecektir.