Karadere Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinde İkamet  eden merhum Ziya  Korkmaz’ın oğlu Ali Mümin ve merhum Rıdvan Korkmaz’In  abileri , Ayhan, İlhan, merhum Ruhan ve Ruhi Korkmaz’ın babaları Sinan ve Murat Korkmaz’ın  amcası  Belediyemiz  Personeli Tuncay Korkmaz’ın  dedesi , Mustafa, Hasan Hüseyin  merhum Rıza, Ali, Cemal Altun’un enişteleri  OSMAN KORKMAZ vefat etmiştir. Cenazesi  BUGÜN Büyük Camide kılınacak öğle namazı’na müteakip  Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. 
 
Dikmen Mahallesinden,

Sadık Polçumcu’nun babası, Adil Armağan ve Cavit Görmenin kayınpederleri, Ahmet, Fazlı ve Veysel Armağa’nın enişteleri Mustafa Polçumcu vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dikmen Köyünde kılınacak öğle namazı’na müteakip Dikmen Köyü Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Yeniköy Zörbek Mahallesinden

Merhum Yaşba Turan’ın kardeşi, Yaşba Nuretti’nin ağabeyi Yaşba Efkan, Ufuk ve Onur’un babaları Yaşba NİYAZİ VEFAT etmiştir. Cenazesi Bugün Yeniköy Zörbek Mahallesin’de kılınacak öğle namazı’na müteakip Yeniköy Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Tekerlek Süleymaniye Mahallesinden

Olup İlçemiz Başpınar Mahallesinde ikamet eden, merhum Hacı Ahmet Kuşcan’ın oğlu, merhum Hacı Osman, merhum Hacı Kazım Kuşcan’ın kardeşi, Cevat , Hasan ve Hüsamettin Kuşcan’ın amcası, merhum Remzi, İlhan, Ferhan ve Fatih Kuşcan’ın amcası, muammer, Ziya, Ahmet Cevherli ve Bedri ve Fahri Aslıbay’ın dayısı Osman Bademli’nin ve Hasan Kibritçi’nin Kayınpederleri Behiç ve Bekir Kuşcan’ın babası HACI FEVZİ KUŞCAN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Cami’de kılınacak ikindi namazı’na müteakip Hendek Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.