Dikmen Mahallesi

Osman, Ömer, Hasbi, ve Adem Kıy’ın babaları Mehmet Gözyuman, Müslüm Armağan ve ilhan Pala’nın kayınpederleri HÜSEYİN KIY vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dikmen Mahalesin’de kılınacak Cuma Namazı’na müteakip Dikmen Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.
Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Hacimbey Mahallesi

Selahattin ve Niyazi Çeliğin abileri Hüsamettin Yılmaz  Orhan ve Nihat Çeliğin babaları RECEP ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Hacimbey Mahallesinde kılınacak Cuma namazına müteakip  Hacimbey Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Göksu Mahallesi

Akyazı Madenler Köyünde İkamet eden merhum Mustafa Karagüzel’in kızı Nuri, Ali, Rıza, Mehmet Karagüzel’in kızkardeşleri merhum Mustafa Der’in gelini Şakir, Fedai, Faruk der ve Madenler muhtarı’nın yengeleri Ali Der’in eşi Hanife Der vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Akyazı Madenler Köyünde kılınacak Cuma namazına müteakip Akyazı Madenler Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. . Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.


Hendek Eşraflarından

İnoğlu ve Çürüksulu ailelerinin damatları Avukat Şemsi Kuseyri vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Cami’de kılınacak Cuma Namazına mütekip ilçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.