Aslen Trabzon Oflu Olup,

Bir Süre Hendek’de  ikamet eden, Gökhan Dumangöz, Hatice Seçkin, İlknur Deniz, Elif Ayar, Ve Merve Keskin’in babaları, Abdullah Dumangöz, Serdar Deniz, İsmail Seçkin, Alaatin Ayar, ve Kerim Kesin Kayınpederleri cami ustası ABDULLAH DUMANGÖZ vefat etmiştir. Cenazesi bugünTrabzon’da Defnedilecektir. Dost Akra ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Kadifekale Mahallesinden

Merhum Hafız İhsan Sunman’ın kızı, Müslüm, Cevat, eski muhtar Cabir Sunman ve İlçemiz Esnaflarından mobilyacı Muhsin Sunman’ın ablası Enes Çakar’ın annesi, Derya Çakar’ın eşi NURTEN ÇAKAR vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Kadifekale Mahallesinde kılınacak öğle namazı’na müteakip Kadifekale Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Kazimiye Mahallesinden

Merhum Mehmet Uslu’nun oğlu, Rıza, Remzi ve Saffet Uslu’nun kardeşleri, Şeyhler Mahallesin’den Hüseyin Erkan’ın eniştesi vagon fabrikası çalışanlarından, Cemil Uslu’nun babası  Yunus ve Emre Uslu’nun dedeleri FEVZİ USLU  vefat etmiştir. Cenazesi Kemaliye Mahallesinde’ki hanesinden alınarak Büyük Cami’de kılınacak ikindi namazına müteakip Kazimiye Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.