İlçemiz Kahraman Mahallesin’de

İkamet eden merhum Nuri Kayıkçıoğlu’nun oğlu, Kazimiye Mahallesin’den merhum Koca Osman’ın kayınbiraderi kahraman mahallesinden Hacı Salih, Ahmet Ali, ve Rıfat, merhum İsmail Kayıkçıoğlu’nun kardeşi, İsmet ve Kerim Kayıkçıoğlu’nun abisi Kıbrıs Gazisi REMZİ KAYIKÇIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi Bugün  Saat: 12.00’da Kahraman Mahallesinde’ki hanesinden alınarak  Kahraman Mahallesi Merkez Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Askeri Tören ile Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.
Not: 12.00’da Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Karatoprak Mahallesin’den

İrfan ve Orhan Çayboylu’nun amcaları’nın oğlu Recai ve Emrah Çayboylu’nun babaları RIFKI ÇAYBOYLU vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Karatoprak Mahallesin’de kılınacak Cuma namazı’na müteakip Karatoprak Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Aksu Köyünden

Mustafa Mehmet ve Hikmet Zor’ın kardeşleri 25. Dönem Sakarya Millet Vekili Ali İnci Mahmut Halit ve Yusuf İnci’nin dayıları Yunus, Yusuf ve Cafer Zor’un babası ALİ ZOR vefat etmiştir. Cenazesi  Bugün Arifiye Merkez Camisinde kılınacak Cuma namazına müteakip Arifiye Kalaycılar Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.