ASLEN SÜMBÜLLÜ MAHALLESİNDEN OLUP

Yeni Mahallede ikamet eden merhum Kibar Merhum Alirıza Merhum Ahmet Hakkı ve Alisait OCAĞIN yengeleri Ali CEYLAN ve Gürcan ÇALIŞKANIN kayınvalideleri Hacı Mustafa OCAĞIN eşi Yaşar ,Nuri Fahri ve Bahri OCAĞIN anneleri Hacı Emine OCAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat.12 de Yeni mahalledeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

ÇAĞLAYAN MAHALLESİNDEN

Mustafa ÜRETMENİN oğlu Lütfü Yusuf ve Ruhi ÜRETMENİN babaları Fatih ve Şahin ÜRETMENİN dedeleri OSMAN ÜRETMEN vefat etmiştir.Cenazesi Bugün çağlayan camisinde kılınacak Cuma namazına müteakip Çağlayan aile kabristanlığına defnedilecektir.

AKÇAYIR MAHALLESİNDEN

Merhum Hacı YUSUFUN gelini merhum Rıfat UZUNUN eşi ismail ve Murat UZUNUN anneleri Fadime UZUN vefat etmiştir.Cenazesi Bugün İkindi namazına müteakip Akçayır Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

ASLEN HENDEKİ OLUP ADAPAZARINDA İKAMET EDEN

Merhum Davut KESKİNİN Torunu Merhum Süleyman Cevat ve Osman KESKİNİN yeğenleri merhum Davut KÜÇÜĞÜN damadı Doğan YÜKSELENİN kardeşi Burakcan ve Faruk YÜKSELENİN babaları Fatih Mehmet YÜKSELEN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Adapazarın da kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.