Dereboğazında Mahallesinden

Merhum Yağbasanlı İsmail Öksüzün Oğlu Merhum Davut Arslanoğlunun Damadı İzzet Altunun Kayınbiraderi İrfan Ve Rıdvan Arslanoğlunun Enişteleri Selçuk Arslanoğlu Ve Muhammet Ercinin Kayınpederleri Fatih Öksüzün Babası İlçemiz Esnaflarından Mehmet Öksüz Vefat Etimiştir. Cenazesi Bugün Ziya Gökalp Caddesindeki Hanesinden Alınarak İlçemiz Yeni Camiye Getirelecek Kılınacak Cuma Namazına Müteakip Hendek Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba Ve Din Kardeşlerimze Duyrulur.

İkramiye Mahallesinden

Ahmet Kayalının Eşi Muhammet Ve Behiç Kayalının Anneleri Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün İkramiye Camisinde Kılınacak Cuma Namazına Müteakip İkramiye Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Cenazeye Gitmek İsteyenler İçin Saat 12 De Büyük Cami Önünden Araç Kaldırılacaktır. Dost Akraba Ve Din Kardeşlerimize Duyrulur.

Lütfiye Köşk Mahallesinden

Merhum Ahmet Zengi’in Oğlu Merhum Nuri, Remzi, Fikri Ve Zeki Zengin’in Kardeşi Ercan Zengin’in Amacası Bülent Akıcının Dayısı Fethi Zengin Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Lütfiye Köşkü Camisinde Kılınacak Cuma Namazına Müteakip Lütfiye Köşkü Aile Kabrsitanlığına Defnedilcektir. Cenazeye Gitmek İsteyenler İçin Saat 12 De Büyük Cami Önünden Araç Kaldırılacaktır. Dost Akraba Ve Din Kardeşlerimize Duyrulur.

Aslen Kızanlık Mahallesinden

Olup Yeni Mahallede İkamet Eden Lütfü Çamurun Eşi, Osman, Özcan Çamurun Anneleri Naciye Çamur Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Camide Kılınacak Cuma Namazına Müteakip Hendek Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba Ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.