Kazımiye mahallesi

Merhum hacı Şaban EĞİLMEZ’İN eşi, Muammer ve Mehmet EĞİLMEZ’İN anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bu gün Kazımiye mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip Kazımiye aile kabristanlığına defin edilecektir.

İkbaliye mahallesinden

Adapazarı’nda ikamet eden, Kibaroğlu Cemalettin TEMİZ’in eşi, Zeki ve Yüksel TEMİZ’in anneleri, Cemil ve Turgut BABAOĞLU’nun dayılarının eşi, Saliha TEMİZ vefat etmiştir. Cenazesi bu gün saat 11.00 da Mithat paşa mahallesi güllük camii karşısındaki hanesinden alınarak ilçemiz merkez büyük camiye getirilerek kılınacak öğlen namazına müteakip İkbaliye aile kabristanlığına defin edilecektir.

Mahmutbey mahallesinden

Ali beylerin merhum Muhammet Alptekin’in eşi, Ahmet ALPTÜRK’ÜN annesi, Koray ALPTÜRK’ÜN babaannesi, Doğan YILMAZIN ablası, Orhan KARABULUT’UN teyzesi, Ayhan, Turgut, Hikmet, Ercan, Cavit, Berat ve Mehmet Yılmazın halaları bahriye Alptürk vefat etmiştir. Cenazesi bu gün yeni camide kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defin edilecektir.

Kalayık Mahallesinden

Avassa Fehmi nin Oğlu Avassa Yaşar Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün 12.03.2019 Da ikindi namazına müteakip aynı köyde defnedilecektir.