Harmantepe Mahallesinden Olup

Adapazarı Hızırtepe Mahallesinde ikamet eden, merhum Ali  Meraklı’nın oğlu, Muharrem  Meraklı’nın yeğeni, Recep ve İrfan meraklı’nın  abileri , İsmet, Şenol ve Recep Meraklı’nın babaları;  Necdet, Ali , Mustafa ve Hilmi Meraklı’nın  amcalarının oğlu  Avukat Resul Meraklı’nın amcası HİKMET MERAKLI etmiştir.
Cenazesi  BUGÜN Adapazarı Hızırtepe Sigorta Camiinde kılınacak CUMA NAMAZI’na  müteakip Erenler Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. 

Şeyhler Köyünden Olup,

Selami Çalık’ın Kayınpederi, Yusuf ve Yılmaz Çalık’ın dedeleri, Kamil ve Kenan Duygu’nun amcaları, Fikri, Hüsamettin, Kenan Canbaz’ın dayıları HACI MEHMET DUYGU vefat etmiştir.Cenazesi BUGÜN CUMA NAMAZI’na müteakip Şeyhler Köyü Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.
NOT: Cenazeye gitmek isteyenler için saat:11.00’ de Büyük Cami Önünden araç  kalkacaktır.
Mahmutbey Mahallesinden Olup,

Merhum Mustafa Özmert’in eşi Sıtkı Serpil ve Neşe’nin anneleri Vedat Kaymış’ın ve Hülya Özmert’in Kayınvalidesi, Fatih Özmert’in babaannesi, Emre Özmert’in anneannesi, Yavuz Elmas’ın halası Nermin Özmert vefat etmiştir. Cenazesi BUGÜN YENİ Camiye getirilecek kılınacak ikindi namazı’na müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.