Aksu Mahallesinden

Fikri Borozancı’nın kardeşi, Ahmet ve Musa Borozancı’nın ağabeyleri, Süleyman, Rafet ve Veysel Borozancı’nın babası, Ömer, Mehmet, Zeki, Halit, Talip, Ali Hikmet, Hasan, Hüseyin ve İtfaiye Amiri Yakup Borozancı’nın amcaları Muhammet Borozancı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Aksu Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12’de Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Turanlar Mahallesinden

Merhum Nejdet Balaban’ın oğlu, Ferdi Karpuz’un kayınçosu Vadet ve Ömür Balaban’ın babaları, Volkan ve Gürkan Balaban’ın ağabeyleri, Vural Balaban vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aslen Hendekli olup

İstanbul’da ikamet eden Merhum Lütfiye ve Zeki Alptürk’ün oğlu, Nurten Alptürk’ün eşi, Didem, Elif, Işıl ve Cenk Alptürk’ün babaları, Cengiz Alptürk vefat etmiştir. Cenazesi bugün İstanbul’da öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.  Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.