Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Merhum Hacı İsmail Semiz’in kızı, Ali Şeker’in eşi, Sarıdede Muhtarı Mustafa, Yunus, Yusuf ve İbrahim Semiz’in kız kardeşi, Yılmaz, Yavuz ve Ali Şeker’in annesi, Hava Şeker vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıdede Mahallesindeki hanesinde saat 16:00 ‘da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yarıca Mahallesinden

Yarıca Mahallesinden Şaban, Şevki, Muzaffer ve Eşref Genç’in kardeşi, Murat, İsmail ve Çoşkun Genç’in babası, Emrah, Kadir Genç, Hasan ve Gökhan Mutlu’nun dedesi, Eski minibüs esnaflarından Hüseyin Genç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yarıca Mahallesinde saat 15:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Yarıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Çamlıca Yeşiller Mahallesinden

Çamlıca Yeşiller Mahallesinden Merhum Hasan Deniz’in oğlu, Hüseyin Deniz’in yeğeni, Mevlüt, Cavit ve Yusuf Deniz’in kardeşleri, Selim Gençler’in Eniştesi, Mustafa Deniz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Yeşiller Mahallesinde saat 11:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Çamlıca Yeşiller Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.