Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Recep Karaoğlu’nun oğlu, Levent ve berber Bülent Karaoğlu’nun babaları, Sefa Biryaz’ın amcasının oğlu, Mustafa Aybar’ın teyzesinin oğlu, değirmenci marangoz Mücahit Karaoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16’00 da Başpınar Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Merhum emniyetten emekli Merhum bekçi Hikmet Beşel’in eşi, Dursun Ali ve Yaşar Kanarya’nın kız kardeşleri, Murat ve Osman Beşel’in anneleri, Fadime Beşel vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11’00 de Sarıdede Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Harmantepe Mahallesinden

Harmantepe Mahallesinden Sezai ve Zekeriya Bıçak’ın babaları, İlçemiz esnaflarından harfiyatcı Okan Özkan’ın kayınpederi, Ogün Özkan ve Şaban Bıçak’ın dedeleri, Giresunlu Halil İbrahim Bıçak Vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11’00 de Harmantepe  Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Harmantepe  Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.