Sirvitepe Mahallesinden

Mehmet Eskikara’nın oğlu, Celal ve Yılmaz Eskikara’nın kardeşi, Gül Kooperatif başkanı İhsan Kaplan’nın dayısının oğlu, Cengiz Eskikara vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sirvitepe Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sirvitepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Balıklıihsaniye Mahallesinden

Mehmet Bayraklı’nın eşi, Ömer ve eski Muhtar Yusuf Bayraklı’nın anneleri, Hoca İsmail ve Osman Hünerlice’nin halaları, Dursun Çamur, Mesut Çetinkaya ve Murat Bilgiç’in kayınvalideleri, Hüseyin, Ahmet Kenar, Rıdvan, Ferhan ve Haydar Atabek’in yengeleri, vefat etmiştir. Cenazesi bugün Balıklıihsaniye Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Balıklıihsaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 15:00 te Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Sarıdede Mahallesinden

Adapazarında ikamet eden,merhum Hasan Hüseyin BIÇAK’IN kızı Mustafa ve Remzi Bıçak’ın kız kardeşi, Celal, Bahattin, İdris, Hasan, Mustafa, Murat ve Şaban Bıçak’ın halaları, Meryem Önder vefat etmiştir. Cenazesi bugün Adapazarı Yeni Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Adapazarı Emirsultan Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.NOT : Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:00’da Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Gümüşova Fatih Mahallesinden

Arabacı Ali Şefik’in oğlu, Orhan, Erkan, Ercan ve İmdat Şefik’in kardeşi, Özcan Şefik vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gümüşova Fatih Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının arından Fatih Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.