Yeşilvadi Mahallesinden

Merhum Hacı Şahin Bardakçı'nın oğlu, Merhum Ali ve Yakup Bardakçı'nın ağabeyleri, Davut, Hüseyin ve Osman Bardakçı'nın babaları, İrfan, Mustafa ve Hakan Bardakçı'nın amcaları, Sabri Bardakçı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilvadi Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Not : Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:15'da Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Aksu mahallesinden

Hafız Ali Karabacak'in kardesi, Aziz ve Arif Karabacik'in babasi, Mahmut ve Ali Karabacak'in amcasının oğlu, İbrahim Karabacak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Aksu Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aksu Mahallesinden

Yeni Mahallede ikamet eden, Osman Orhan ve Burhan Güniken’in babaları, Beşir Yavuz ve Burhan Ayar’ın kayınpederi, Ömer ve Ali Yavuz’un Dedeleri, Rıfat Güniken vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ev adresi : Yeni Mahalle 2165. Sokak

Uzuncaorman Mahallesinden

Remzi Atik’in amcasının oğlu, Doktor Yaşar Atik’in amcası, Mesut, Şevket ve Samet Atik’in babaları, Nazım Atik vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İkramiye Mahallesinden

Merhum Hikmet Cevherli Hoca efendinin eşi, Muammer, Ziya ve Ahmet Cevherli’nin anneleri, Merhum Osman, Kazım ve Fevzi Kuşcan’ın kardeşi, Cevat, Hasan, Hüsam, Bekir, Behiç ve Fatih Kuşcan’ın halaları, Bedri ve Fahri Aslıbay Süleyman Bademli’nin teyzeleri, Neziha Cevherli vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkramiye Mahallesi Camiinde öğle namazına müteakip İkramiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için 12:15’de Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.