Aslen Kastamonulu Olup

Bayraktepe mahallesi’nde ikamet eden, merhum Ayhan ÇOLAK ve Mustafa GÖZYUMAN’ın torunları, İsa ÇOLAK’ın çocukları, İsmail, Emin ve Kadir ÇOLAK’ın yiğenlerı, Mert ve Yasin ÇOLAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni Cami’de kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Ev adresi : Bayraktepe mahallesi 7096 Sokak Kesme taş marketin üst tarafı.

Aslen Gaziantepli olup

Hendek Yeni mahallede ikamet eden ilçemiz esnaflarından Mehmet, İbrahim İLGE’nin babaları, Doğan İLGE’nin abisi İbrahim SÜTLÜ, Ali İPEK’in kayınpederi, Saim İPEK’in dedesi, kilimci Mehmet İhsan İLGE vefat etmiştir. Cenazesi bugün büyük camide kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Hamitli mahallesi’nden olup

Kocaeli ili Körfez ilçesinde ikamet eden  Gömlekçi Bedri AKICI’nın eşi, Enes ve Yunus Emre AKICI’nın anneleri, Selim, Kadir, Fevzi, Mustafa, Yaşar, İlçe spor müdürü Süleyman ve Ziya AKICI’nın yengeleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni yalı camiinde kılınacak  öğlen namazına müteakip Körfez Aile Kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 11:00 de büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Aslen Yarıca mahallesi’nden

Olup almanyada ikamet eden Neziha BEKÇ’nin eşi, Hatice, Zeynep, Ali ve Aydın BEKÇ’nin babaları, Sahir TAD ve Raşit AKYILDIZ’ın kayınpederi, tılısba Nihat BEKÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün yarıca camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip Yarıca mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12.00 de yeni camii önünden araç kaldırılacaktır.