Hendek Kazımiye Mahallesinden

Kazımiye Mahallesinden Mitat Oturak’ın eşi, İbrahim, Kadir ve Semih Oturak’ın anneleri, vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12’00 de Kazımiye Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Büyükdere Mahallesinden

Büyükdere Mahallesinden Merhum Hüsamettin ve Ali Oral’ın kız kardeşleri, Orhan Oral ve Reyhan Akbal’ın ablaları, Tayfun Yılmaz’ın annesi, Beyhan Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12,00 de Yeni Mahalle arzu bloklarında kılınacak cenaze namazının ardından Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.  Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Lütfiye Köşk Mahallesinden

Lütfiye Köşk Mahallesinden Merhum hacı Şevket Uzan ve Ali Uzan’ın abileri, İbrahim, Harun, Kadir ve Hakan Uzan’ın amcaları, Sebahattin, Zeybel, Bekir, Elimdar ve İbrahim Nalbant’ın kayınpederi, Yusuf ve Fatih Uzan’ın babaları, hacı Mehmet Uzan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11,00 de Lütfiye Köşk Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Lütfiye Köşk Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.