Yeşilvadi mahallesinden

Merhum Ali BAYRAKTAR´ın oğlu Özgür BAYRAKTAR´ın babası Eşref , Ekrem , Yılmaz ve Ahmet BAYRAKTAR´ın yeğeni Şemsettin , Muammer ve Muharrem BAYRAKTAR´ın kardeşi  Belediye personeli Hanife BAYRAKTAR´ın ağabeyi Cabir BAYRAKTAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeşivadi mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip yeşilvadi aile kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12de Merkez Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Dikmen mahallesinden

Merhum sarı Ali’nin eşi, Gülyaz, Cemil, Cemile ve merhum Nedim IŞIKLAR’ın anneleri, Filiz, Ayşe, Hikmet, Ersay, Tufan ve Yücel IŞIKLAR’ın babaannesi, Ayşe ABLAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün dikmen merkez camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip dikmen aile kabristanlığına defin edilecektir.

Dereboğazı Mahallesinden

Merhum Avukat Alaaddin AKÇAM´ın eşi Fatma AKÇAM vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camiide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Kazimiye Mahallesinden

  
Merhum Ramazan KAYIHAN´ın oğlu Mustafa ve Haluk KAYIHAN´ın babaları Burak KAYIHAN´ın dedesi Turhan , İsmail ve İsmet KAYIHAN´ın ağabeyleri Vahdettin SEVİNÇ´in kayınbiraderi Yaşar , Nejdet , Muammer , İbrahim ve Suat KAYIHAN´ın amcaoğlulları Yasin , Tezcan , Tamer ve Caner KAYIHAN´ın amcaları Tolga SEVİNÇ´in dayısı Burhan KAYIHAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün kazimiye mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip kazimiye aile kabristanlığına defnedilecektir.