Kırktepe Mahallesinden

Hendek Kırktepe Mahallesinden Merhum Nuri Yıldız’ın oğlu, Merhum Fazlı Yıldız’ın kardeşi, Merhum Mustafa Yıldız’ın ağabeyi, Hamza, İbrahim ve İsmail Yıldız’ın kardeşleri, Ahmet Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesinde saat 12.30 Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Dereboğazı Mahallesi

Hendek Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden, Merhum Osman Solmaz’ın oğlu, Necati Solmaz’ın ağabeyi, Osman ve Emekli Polis Memuru Ali Solmaz’ın babaları, Mustafa Solmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden saat 11:30 da alınarak Yeni Camiye getirilecek saat 12:00 kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ev adresi : Dereboğazı Mahallesi 1009. Sokak

Hendek Puna Ortaköy Mahallesinden

Hendekk Puna Ortaköy Mahallesinden Merhum Osman Yıldırım’ın eşi, İsmail, İbrahim ve Emine Yıldırım’ın annesi, Mintaziye Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi bugün Puna Ortaköy Mahallesinde saat 12.30 da Puna Ortaköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.