Harmantepe  Mahallesi’nden

Merhum demirci Abdullah’ın eşi, merhum Rizeli İsmail’in kızı, Maksut, Şaban, Osman, ve Resül TOPRAK’ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün harmantepe camisinde kılınacak öğlen namazına müteakip harmantepe Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12.00 de merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Aslen Yukarı Hüseyinşeyh mahallesi’nden

Yeni mahallede ikamet eden, Muammer YÜKSEK’in oğlu, merhum Muzaffer, Kenan, Süleyman, Cemal YÜKSEK’in  ve Mücahit, Muharrem, merhum Ahmet HAYIRLI’nın yeğenleri, Cemil YELKEN’in kayınçosu Hüdaver ve Mehmet YÜKSEK’in kardeşleri, Muharrem YÜKSEK vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni Cami’de kılınacak ikindi namazına müteakip Yukarı Hüseyinşeyh mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Dereboğazı mahallesi’nden

Merhum Taksici Şeref ÇAKAR’ın eşi, Şaban ve Mehmet ŞENTÜRK’ün ablaları, Taci, Nurşen ve Cengiz ÇAKAR’ın anneleri, Melih ERZENGİN’in kayınvalidesi, Ömer,Alper ve Seda ÇAKAR’ın babaanneleri, Gözde ve Seçkin ERZENGİN’in anneanneleri Emine ÇAKAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni Cami’de kılınacak öğlen namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.