Köprübaşı mahallesi’nden

Harun  KARACA’nın oğlu ,  Muammer  ve  Soner KARACA’nın  Babaları, Yağcı Osman KARACA’nın Abisi , Harun ve Ergin KARACA’nın Amcası , Ali ve İsa ÇOŞKUN’un Dayıları , Abaş  KARACA Vefat Etmiştir.Cenazesi bugün Erenler Camisi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Nuriye mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Ev adresi: Erenler Camisi yanı

Başpınar mahallesi’nden

Merhum Burhan KUŞ’un eşi, Selma, Sema ve Belma KUŞ’un anneleri, Ferhan, İrfan ve Şeref KUŞ’un yengeleri, İsmail KUŞ’un kayınvalidesi, Pelin KUŞ, Selin ve Mehmet KAMIŞOĞLU’nun anneleri, Zehra KUŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Başpınar mahallesi’ndeki hanesinden alınarak merkez büyük Cami’ye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Ev adresi: Başpınar mahallesi BİM market yanı.

Aslen kızanlık mahallesi’nden

Olup yeni mahallede ikamet eden merhum Mehmet ŞAHİN’in oğlu, Fahrettin ve osman ŞAHİN’in abileri, Serkan ve Metin ŞAHİN’in babaları, Şenol, Fatih,  Musa, Ali, ve Hüseyin ÇAKAR’ın enişteleri, Nurettin ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün büyük camide kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.