Merhum yirmibin Ahmet BAYRAKCI´nın oğlu

Ahmet , Celal BAYRAKCI ve Zeynep CİNALİ´nin babaları merhum eczacı Saim ve Aydın ŞAHİNLİ´nin dayıları maliyeden emekli Atilla Adil BAYRAKCI vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camiide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Lütfiyeköşk Mahallesi´nden

Olup Kemaliye Mahallesi´nde ikamet eden merhum Kasım YANMAZ´ın oğlu Sadık ve merhum Mehmet YANMAZ´ın kardeşi Fikri DURAN´ın eniştesi Süleyman ÇETİNKAYA , Hasan SEYMEN ve Erdinç ÇOKKAHRAMAN´ın kayınpederi Selim,Sinan ve Ali YANMAZ´ın amcası Mustafa , Necati SEYMEN  ve Ömer ÇETİNKAYA´nın dedeleri Tekelden emekli Bekir YANMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez büyük camiide  kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Gündoğan Mahallesi´nden

Merhum Niyazi AKYÜZLÜ´nün eşi Hikmet , Mehmet ve Cavit AKYÜZLÜ´nün anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gündoğan Mahallesi´nde kılınacak  öğle namazına müteakip Gündoğan Mahallesi  Aile kabristanlığına defnedilecektir.

İkbaliye Mahallesi´nden

Merhum Başçavuş Osman TEKBAŞ´ın oğlu Erhan ve Ercan TEKBAŞ´ın babaları Cevdet , Behçet ve Necdet TEKBAŞ´ın amcasının oğlu Ersavaş TEKBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkbaliye Mahallesi´nde kılınacak öğle namazına müteakip İkbaliye Aile Kabristanlığına defnedilecektir.