Çağlayan mahallesi’nden

Merhum Ali Rıza ÇAYIR’ın eşi, Ayşe ve Ahmet ÇAYIR’ın anneleri Salih, Ali Rıza ve Yusuf ÇAYIR’ın babaanneleri Muzaffer BARUTÇU’nun halası Asiye ÇAYIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün 13.06.2019 çağlayan camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip çağlayan mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Dereboğazı mahallesi’nden

Merhum pastacı Şevket ÇOBANOĞLU’nun eşi, İbrahim ÇOBANOĞLU’nun annesi, ilçemiz esnaflarından İsmail ALA’nın kayınvalidesi, Zeliha ÇOBANOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camide kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Hendek’li olup

İsveç’te ikamet eden, merhum Ömer TAŞKIN’ın oğlu, Ferziye TAŞKIN’ın eşi, İsmail ve Yıldız TAŞKIN’ın babaları, Yüksel YİĞİT’in  abisi Fehmi, merhum Muzaffer, Hasan, Kamil, Yusuf ve Yaşar YAMAN’ın yeğenleri, Fahri, Hüseyin ve merhum Necdet, Nevzat, Hasbi, Kemal, Hasan , Ferhan ve Burhan TAŞKIN’ın amcalarının oğlu, Hüseyin ve merhum Mehmet KANDİL’in teyzelerinin oğlu Yücel TAŞKIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün İsveçte Kılınacak Öğlen namazına müteakip. İsveç Aile Kabristanlığına defnedilecektir.