Büyükdere Mahallesinden

Merhum Gümrük Müdürü Salim Ardıç’ın eşi, Nurettin Gali’nin ablası, Turan, Turgut, Burhan Ardıç ve Mustafa İkefiyeli’nin yengeleri, Meliha Ardıç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyükdere Mahallesinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:15’de Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır. Ev Adresi: Büyükdere Mahallesi Turgut Ardıç’ın hanesinden alınarak Büyükdere Camiine getirilecek.


Mahmutbey Mahallesinden

Merhum Şaban Akın’ın eşi, İlçemiz esnaflarından Yaşar ve Belediye Personeli Hüseyin Akın’ın annesi, Merhum Ferhan ve Reşat Akın’ın yengeleri, Hakan Kalyoncu ve Ali Tekkanat’ın teyzeleri, Kemal Türel ve Özgür Kuş’un anneanneleri, Mert Akın’ın babaannesi, Tekelden Emekli Müşerref Akın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni camide Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Ev adresi : Mahmutbey Mahallesi HGM yanı. Yaşar Akın

Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden

Hamlacı Ahmet, Recai ve Merhum Rıdvan Çelik’in anneleri, Burhan, Kadir, Musa, Cavit, İbrahim, Vasvi ve Mehmet Çelik yengeleri, Kamil Sevinç ve Ferhat Çamur’un kayınvalidesi, Erkan Sevinç’in anneanneleri, Emine Çelik vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.