Büyükdere Mahallesinden

Osman ve Safiye Gürsel’in kızı, Selahattin, Yaşar, Mehmet ve Ali Gürsel’in ablaları, Kemal, Yaşar, ve Merhum Kenan Öğrek’in yengeleri, Murat, Vedat, Sedat, Reşat ve Nevzat Öğrek’in anneleri,  Merhum Cafer Öğrek’in eşi, Hacer Emine Öğrek vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyükdere Şehitlik Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. NOT: Cenazeye gitmek isteyenler için 12:15 Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır. Ev Adresi: Büyükdere Mahallesi Şehitlik Cami yanı.

Köprübaşı Mahallesinden

Köprübaşı Mahallesinden Halis Çilingir ve Merhume Ayşe Çilingir’in oğlu, Mustafa Çilingir, Ayşe Yener, ve Emine Çoban’ın babaları, Seher Birinci ve Güllü Taşkın’ın ağabeyleri, Ahmet Çilingir’in yeğeni, Refik, Ali, Emine ve Ferhat Çilingir’in amcalarının oğlu, İshak Birinci ve Zeki Taşkın’ın kayınçosu, Refik Menderes Çilingir vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.Ev Adresi: Köprübaşı Mahallesi 3546 Sokak.

Aslen Kargalı Yeniköy Mahallesinden

Adapazarı’nda ikamet eden Merhum Hayrettin Uygun’un oğlu, Merhum Gardiyan Yusuf Uygun’un yeğeni, Çağla Kılıç ve Çağrı Uygun’un babaları, Gazeteci Ergun Uygun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kargalı Yeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.