Yeşilköy Mahallesinden

Mehmet Yaman’ın eşi, Merhum Bedri ve Merkez lokantası şefi Metin Yaman’ın anneleri, İsmail Özkür ve Mustafa Nalbant’ın kayınvalidesi, Fatih Özkür ve Yalçın Nalbant’ın ananeleri, Bülent Yaman’ın babaannesi, Emine Yaman vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilköy Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:15 de Merkez Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Lütfiye Köşk Mahallesinden

Merhum Hüseyin, Osman ve İsmail Yeşilsancak’ın ağabeyleri, Ersin Yeşilsancak’ın babası, Ziver Yeşilsancak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Lütfiye Köşk Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından  Lütfiye Köşk Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12 15 te merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Hendek Yeni Mahalleden

Merhum Ethem Çakal’ın oğlu, Ömer Yıldız’ın Dünürü, Burak Yıldız’ın kayınpederi, Erol ve Gökhan Güler’in dayıları, Kadir ve Barış Çakal’ın amcaları, Hüseyin, Ali, Leyla, Suzan, Hanım ve Neşe Çakal’ın ağabeyleri, Ziynet Yıldız’ın babası Hasan Çakal vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ev adresi: Mustafa Asım İlk okul yanı

Kargalı Hanbaba mahallesinden

Fevzi Çengel’in kardeşi, Cüneyt Çengel’in babası, Adil ve Adnan Çengel’in amcası Serken Çamural, Murat Güllü ve Erkan Kanar’ın kayınpederi Remzi Çengel vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalı Hanbaba Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından  Kargalı Hanbaba Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.