İkramiye Mahallesinden

Merhum Lütfü paçacı’nın oğlu, Nuri Yeniçeri’nin kayınçosu, Metin Paçacı vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikramiye camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının  ardından  İkramiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Merhum Osman Kavis’in eşi

Merhum Muammer Kavis ve Gazeteci Mehmet Kavis'in annesi, Fuat Bilgiç'in kayınvalidesi, Emine Kavis vefat etmiştir. Cenazesi bugün Merkez Büyük Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Lütfiye Köşk Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Not: Cenaze saat 12:00’de Çağlayan caddesi yolu üzerindeki evinden alınarak Merkez Büyük camiye getirilecektir.Cenaze için cami önünden araç kaldırılacaktır. Ayrıca bu akşam Yatsı namazı sonrasında Çağlayan Caddesi yolu üzerindeki evinde son okuması yapılacaktır.

Rasimpaşa Mahallesinden

Gümüşovada ikamet eden, Merhum Hacı Zülküf Çelebi’nin oğlu, Merhum Yılmaz ve Emekli Öğretmen Kenan Çelebi’nin kardeşi, Çakallık Mahallesinden Savaş İşim’in eniştesi, Emekli öğretmen Sema Çelebi’nin eşi, Deniz ve Alper Çelebi’nin babaları, Eczacı Osman Çelebi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gümüşova Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kazimiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Başpınar Mahallesinden

Merhum Ahmet ve Feride Mangır’ın torunu, Merhum Ahmet ve Seher Delay’ın oğlu, Sevinç ve Mehmet Delay’ın ağabeyleri, Hakan ve Ahmet Delay’ın babaları, Sefer Delay vefat etmiştir. Cenazesi bugün Erenler Dilmen Mahallesindeki Miraç Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.