Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinden

Kargalıhanbaba Mahallesinden Ali, Hüseyin, Halit, Emine, Asiye, Safiye ve Ayşe Uzun’un babası, Mustafa Hallaç, Osman Görgülü, Mehmet Uzun, Bahattin Tosun ve Cengiz Toktaş’ın kayınpederleri, Hacı Mehmet Cemal Uzun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalıhanbaba 1108. Sokaktaki hanesinde saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Kargalıhanbaba Yeni Mahalle Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kırktepe Mahallesinden

Aslen Kırktepe Mahallesinden olup, İlçemiz Sarıdede Mahallesinde ikamet eden,  Fırıncı Ali Arslan’ın eşi, Merhum Bekir Yılmaz’ın kızı, Merhum Hüseyin ve Hasan Yılmaz’ın kardeşi, Mustafa, İlyas, Merhum Yusuf, Hasan ve Mehmet Arslan’ın yengesi, Nevin Arslan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıdede Mahallesindeki hanesinde saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalleden

İlçemiz Yeni Mahallede ikamet eden, Merhum Fuat Can’ın oğlu, Yusuf, Mehmet ve İsmail Yücen’in halasının oğlu, Mustafa Akkaş’ın eniştesi, Mehmet Bostancı ve Metin Yaman’ın kayınbiraderi, Ayakkabıcı İsmail Hakkı Can vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki hanesinde saat 15:30’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.