Hendek Hicriye Mahallesinden
Hicriye Mahallesinden Hasan, Sezai ve Ekrem Mete’nin Kardeşleri, Muammer ve Recep Mete’nin amcasının oğlu, Cavit Mete vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hicriye Mezarlığında saat 11:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Hicriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çağlayan Mahallesinden

Çağlayan Mahallesinden Merhum Fahri Birinci’nin oğlu, Zafer Birinci’nin kardeşi, Salih ve Mustafa Birinci’nin Ağabeyleri, Fahri Birinci’nin babası, Gardiyan Zeki Birinci vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 17:00’de Çağlayan Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kızanlık Mahallesinden

Kızanlık Mahallesinden Merhum Eğitmen Hüseyin Çamur’un eşi, Kenan Çamur, Merhum Ferhan Çamur’un anneleri, Hüseyin Çamur’un babaannesi, Merhum Sabri Çamur ve Sadık Çamur’un yengeleri, Sabri ve Sait Akay’ın kardeşleri, Kazım Akay’ın kızı, Hediye Çamur vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16:00’da Başpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.