Güldibi mahallesi’nden

Yeni mahalle’de ikamet eden, merhum Talip KAYNAK’ın oğlu, merhum Muharrem İsmail, Adem, Mehmet, Hasan KAYNAK ve merhum Sadettin URUCU’nun yeğeni, Tayyar DEMİRCİOĞLU ve merhum Yusuf DOLAŞ’ın kayınbiraderi, Emre DEMİRCİOĞLU ve Semih DOLAŞ’ın dayısı Ömer KAYNAK’ın abisi Ali KAYNAK’ın amcasının oğlu, Yunus KAYNAK’ın babası Hüseyin KAYNAK vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip. Güldibi mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir


Bilecikli Cemil Gür’ün Babası,

Hamza Gür Vefat Etmiştir.Bugün Öğle Namazına Müteakip Bilecik Osmaneli ‘de Defnedilecektir.Cenazeye Gitmek İsteyenler Saat 11.00 de Yeni Mahalle Tazimler Sitesindeki Evinin Önünden Araç Kaldırılacaktır.


Aslen Hendekli olup Ankara’da ikamet eden,

Merhum Yusuf BAĞDATCI’nın kızı, , merhum Fethi KALYONCU’nun eşi, Gökhan KALYONCU’nun annesi, Hakan, Şahin, Şener, Şenol Osman, Seyfi, Fuat ve Kemal KALYONCU’nun yengeleri, Yusuf ve İbrahim ALANDİLEK ve Kemal ASLAN’ın teyzeleri, Rukiye KALYONCU vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Cami’de kılınacak öğlen namazına müteakip. İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.