Yarıca Mahallesinden

Merhum Ahmet yılmaz’ın oğlu, Erdal, Necati ve Durdu yılmaz’ın abileri, hacı Özgür, Ümit Gökhan Yılmaz’ın babaları, hacı İsmail Yılmaz vefat etmiştir Cenazesi bugün Yarıca Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yarıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.  Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yeni Mahallede ikamet

Edem merhum Hüseyin Sunman’ın eşi, Sami, Sabri, Bekir ve Rahmi Sunman’ın anneleri, Mustafa ve Bekir Bayrak’ın ablaları, Yahya, İlker, Kaan, Sami ve Aydın Sunman’ın  babaanneleri, Metin Kalmak, ve Yahya Toprak Muammer ve Muhittin Ömür’ün kayınvalideleri, Fatma Sunman Vefat etmiştir. Cenazesi bugün büyük Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Rasimpaşa Mahallesi

Yazlıkta ikamet eden merhum Abdullah Öztürk’ün halası, merhum Hasan ve Hüseyin Öztürk’ün kayınvalidesi, Metin ve Fatih Öztürk’ün anneannesi, Hamide Köş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Eseler Camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip Söğütlü aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aslen Pazarcık köyünden

Olup ilçemiz Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden merhum Ahmet Yıldırım’ın oğlu, merhum Cevat ve Mehmet Yıldırım’ın kardeşi, ilçemiz esnaflarından Tahsin, Erol, Muhsin ve Naim Yıldırım’ın amcaları, Bahattin Beslan’ın kayınpederi, Belediyemiz personellerinden Nurettin Sağlam’ın dayısı, Ahmet Ayar’ın dayısı, Sinan, Şener, Süleyman Yıldırım’ın babaları, hacı Murat Yıldırım vefatt etmiştir. Cenazesi bugün Rasimpaşa Eseler Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Pazarcık köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.