Akyazı Kumköprü köyünden

Şükrü Kılıç’ın babası, Hamdi Kılıç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kumköprü Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akyazı Kumköprü Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Tuzak Mahallesinden

Hüseyin, Yakup, Ali ve Mahmut Aygün’ün babası, Hacı Hasan Aygün vefat etmiştir. Cenazesi bugün Tuzak Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tuzak Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aksu Yurtluk Mahallesinden

Hasan ve İbrahim Yaniç’ın babası, Musa ve Ali Yaniç’ın amcası, Sadık Yaniç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Aksu Mahallesi Şehit Zekeriya Gözyuman Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aksu Yurtluk Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhume Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.NOT: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12.00’de Büyük Cami önünden araç kaldıracaktır.

Sarıyer Mahallesinde

Aslen Trabzonlu olup İlçemiz ikamet eden Osman, Seyfettin ve Merhum Ahmet Bakır’ın dayısı, Uzuncaorman Mahallesinden Muammer Paslı’nın eniştesi, İlçemiz Esnaflarından Resul Çakmak’ın babası, Hüseyin Çakmak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıyer Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarıyer Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
NOT: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat 12.15’ de Büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.