Aslen Başpınar mahallesi´nden

İstanbul´da ikamet  eden Mehmet ve Turgut KARAGÖZ´ün abileri, Kemal,Mustafa ve Tuncay ALİOĞLU´nun halasınınoğlu Ömer, Harun ve Süleyman KARAGÖZ´ün babaları Ramazan KARAGÖZ vefat etmiştir.Cenazesi büyük camide kılınacak ikindi  namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Güldibi mahallesi´nden

Aslen Güldibi mahallesi’nden olup Kemaliye mahallesi’nde ikamet eden merhum Murat HAYIRLI’nın oğlu, merhum Mehmet HAYIRLI’nın kardeşi, Levent HAYIRLI’nın abisi, Harun, Davut, Refik ve Şefik HAYIR’ın amcasınınoğlu, Yunus KANDAZ ve Erol BULCA’nın Kayınpederi, Ahmet HAYIRLI vefat etmiştir. Cenazesi bugün kemaliye mahallesi’ndeki hanesinden alınarak yeni Cami’ye getirilecek kılınacak öğlen namazına müteakip Güldibi mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Kargalı Yeni mahallesi’nden

Tütün çiftlikte ikamet eden merhum Hacı Mehmet CÖMERT’in oğlu, Ömer, Şeref, Şemsi ve Seyfi CÖMERT’in abisi, Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU’nun kuzeni, Orhan CÖMERT’in babası, Aşçı Cemal CÖMERT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Körfez Tüpraş Sitesi Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Körfez Asri Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Dikmen mahallesi’nden

Ahmet Ali ve Erdoğan ALET’in anneleri, Ömer ARK ve Zeynel AÇIKDENİZ’in kayınvalideleri, Emine ALET vefat et0miştir.cenazesi bugün dikmen mahallesi’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Dikmen mahallesi  Aile Kabristanlığına defnedilecektir.