Gündoğan Mahallesi´nden merhum

Servet ALEMDAROĞLU´nun oğlu Muammer ALEMDAROĞLU´nun abisi Mustafa , Sedat , Murat , Mehmet ve Nihat ALEMDAROĞLU´nun babaları Muhammet , Ali ATABEK ve Mehmet BAĞDATLI´nın dayıları Necati ALEMDAROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gündoğan Mahallesi´nde kılınacak ikindi namazına müteakip Gündoğan Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 16´da merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Yeşilyurt Kocaahmetler Mahallesi´nden 

Belediyemiz emekli personeli Osman ŞAHİN´in babası Mehmet ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kocaahmetler Mahallesi´nde kılınacak Cuma namazına müteakip Kocaahmetler Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Büyükdere Mahallesi´nden

Merhum Nazım AŞAR´ın oğlu Ömer , Zeki ve Ahmet AŞAR´ın kardeşi Özcan , Nazım ve Erdoğan AŞAR´ın babaları İrfan ŞEŞEN´in kayınbiladeri Zihni GEREV´in kayınpederi Ali AŞAR´ın amcası Belediye Başkanımız Sayın Turgut BABAOĞLU´nun eniştesi Hacı İsmail AŞAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Büyükdere Mahallesi Nevzat cömert camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Büyükdere Aile Kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:30 da merkez büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.