Çağlayan Mahallesinden

Çağlayan Mahallesinden Merhum Osman üretmenin oğlu, Lütfi ve Ruhi Üretmen’in kardeşi, Ayhan Şahin ve Özkan Üretmen’in amcası, Emrullah Eroğlu ve Haluk Turgut'un kayınpederi, Fatih Üretmenin babası Hendek Belediyesinden emekli Yusuf Üretmen vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12.:00 da Çağlayan Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Çağlayan Mahalle Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hicriye Mahallesinden

Aslen Hicriye Mahallesinden Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden, Merhum Ahmet Meriç’in torunu, Hasan Meriç’in kızı, Fatih ve İbrahim Meriç’in yeğeni, Ekrem Bayındır’ın baldızı, Barış Meriç’in ablası, Hacer Meriç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hicriye Mahallesinde saat 12:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Hicriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.  Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Balıklıİhsaniye Mahallesinden

Aslen Balıklıİhsaniye Mahallesinden olup, Başpınar Mahallesi Tepecikte ikamet eden, Merhum Terzi Osman Süzgün’ün oğlu, Merhum Zehra Deniz, Münire Başpınar, Münevver Bekar, Hüseyin ve Hasan Süzgün’ün kardeşi, Hatice Kurtuldu, Hamide Tektaş, Serap Oruç ve Serkan Süzgün’ün babaları, Taksici İsmail Süzgün vefat etmiştir. Cenazesi bugün Başpınar Mahallesi Tepecikteki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Akova Mahallesinden

Akova Mahallesinden, Merhum Şevket Küney’in eşi, Merhum Hacı Ali, İsmet ve Ahmet Küney, İlçemiz Esnaflarından Emrem ve Osman Güney’in yengeleri, Bülent Küney’in annesi Ayşe Küney vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akova Mahallesinde saat 12:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Akova Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.