Sümbüllü Mahallesinden

Merhum Hacı Yakup Baltacı’nın gelini, Mustafa, Mücahit, Davut, İbrahim ve Murat Baltacı’nın yengeleri, Yakup ve Zeynep Baltacı’nın anneleri, Merhum Aziz ve Recep Baltacı’nın kardeşi, Mehmet Baltacı’nın eşi, Ayşe Baltacı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12 de Merkez Büyük Cami önünden araç kaldıracaktır.

Dededüzü Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden, Murat oğlu Aziziz ’in oğlu, Mustafa Tazim ve Mehmet Beslan’ın ağabeyi, Sezai Tazim’in babası, Ahmet Tazim vefat etmiştir. Cenazesi bugün Merkez Büyük Camide kılınacak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Dededüzü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Çağlayan Mahallesinden

Merhum Mehmet Aydın’ın eşi, Belediyeden emekli Mustafa Aydın’ın annesi, Murat, Muharrem, Muhammet Konak ve Kamil, Ragıp Aydın’ın babaanneleri, Hafine Konak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çağlayan Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.