Başpınar Mahallesi´nden

Hendek İlçemiz esnaflarından terzi Mustafa EREN´in eşi Eyüp ve Hayati EREN´in anneleri Yasin , Yasemin ve Sümeyye EREN´in babaanneleri Selim EREN´in yengesi tekelden emekli Hatice EREN vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez büyük camiide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Turanlar Mahallesi´nden
Merhum Ayhan ÇIBIK´ın oğlu merhum Bedri ÇIBIK ve Orhan ÇIBIK´ın yeğeni Bircan BALABAN ve Gülten KORKUT´un kardeşi Özgür BALABAN´ın kayınçosu Murat ÇIBIK´ın amcası İsmail ÇIBIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez büyük camiide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığı defnedilecektir.

Bayraktepe Mahallesi´nden

Merhum Kazım KAHVECİ´nin kızı merhum ormancı Rafet SEVER´in eşi merhum Muhammet ve Ahmet SEVER´in yengeleri Sefa SEVER´in babanesi merhum Mehmet , Kemal ve Osman SEVER´in anneleri Tezer USANMAZ , Fatih ve Zeynep  ÇETİNKAYA´nın anneanneleri Şükrü USANMAZ , Abdullah CEVAHİRCİ ve Adem ÇETİNKAYA´nın kayıvalideleri Bedriye SEVER vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camiide kılınacak ikindi namazına müteakip Lütfiyeköşk Aile Kabristanlığına defnedilecektir.