Dikmen mahallesinden

Eski muhtar Ali AK’IN hanımı Havva AK vefat etmiştir. Cenazesi bu gün dikmen mahallesinde kılınacak öğlen namazına müteakip dikmen mahallesi aile kabristanlığına defin edilecektir.

Tekerlek Süleymaniye mahallesinden

Puna çayır başında ikamet eden; merhum adem ARIK’ın oğlu Ali ve Sadettin ARIK’ın abisi, Ahmet, Muhammer, Selim ve Zeki ARIK’ın babaları, Ahmet ARIK vefat etmiştir. Cenazesi bu gün Puna Çayırbaşında kılınacak öğlen namazına müteakip puna çayırbaşı aile kabristanlığına defin edilecektir.

Başpınar mahallesinden

Neclet, Kemal, muharrem, Murat ve Metin KÜREYEN’in yengeleri, Cem, Güven ve İnan küreyenin anneleri, merhum İsmail KÜREYENİN eşi Nesrin KÜREYEN vefat etmiştir. Cenazesi bu gün merkez büyük camide kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defin edilecektir.

Bayraktepe mahallesinden

Kudret ve Mesut BAYRAKTAR’IN babası, Fiskobirlik yönetim kurulu başkanı Lütfü bayraktarın abisi, hacı Ali BAYRAKTAR vefat etmiştir. Cenazesi bu gün Kocaali süngüt mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip süngüt aile kabristanlığına defin edilecektir.