Başpınar Mahallesinden

Merhum Kazım GİDER´in oğlu Ramiz Mustafa ve Rasim GİDER´in kardeşi Merhum Sedat Ahmet ve Selahaddin GİDER´in amcaoğlu Eser Öner Ersin Erkan ve Önder GİDER´in amcası Murat ve Suat GİDER´in babaları Güngör AÇICI´nın kayınpederi Raif GİDER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Merkez Büyük Camiide kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen  Karadere mahallesinden

Olup Sarıdede Mahallesinde ikamet eden  molla oğlu merhum Ziya KORKMAZ´ın  oğlu Merhum Osman  Rıdvan ve Mümin KORMAZ´ın kardeşleri Şehit Ziya KORKMAZ´ın babası Ali KORKMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Tepecik  Ali Gaffar OKAN camiinde kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Çağlayan Mahallesinden

Merhum Yakup ÜRETMEN´in oğlu Resul ÜRETMEN´in babası Cemil Mesut ve Metin BALTACI´nın dayıları Mecit ÜRETMEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çağlayan Mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Çağlayan aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:30da merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.