Dereboğazı Mahallesinden

Merhum Rüştü DİZMAN’ın oğlu Merhum Kara Maça Mehmet’in Abisi Özer ve Önder DİZMAN’ın Babaları Rüstem DİZMAN’ın Amcası Batuhan ve Doğukan DİZMAN’ın Dedeleri Adapazarı Emekli ikinci İcra Müdürü Şemsettin DİZMAN Vefat etmiştir. Yeniköy Mahallesinde Kılınacak Öğlen Namazına Müteakip Yeni Köy Aile Kabristanlığına defin edilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:30 da  merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Aslen Tokat´lı olup

Necatipaşa Mahallesinde ikamet eden Ahmet,Feyzullah,Nurullah ve Emrullah EROĞLU´nun anneleri Çağlayan camii emekli imamı Mehmet EROĞLU´nun eşi Çağlayan Mahallesinden Yusuf ÜRETME´nin ve Kargalıyeniköy mahallesi eski muhtarı İshak Ekrem ÇAMURCAN´ın dünürleri Fatma Rükiye EROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çağlayan Mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip Çağlayan aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat   15:30 da  merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Puna martinler mahallesinden

Rasimpaşa mahallesinde ikamet eden, Sefer ÇELİK’İN eşi Sefer ve Rabia ÇELİK’İN annesi, Rabia çelik vefat etmiştir. Cenazesi bu gün puna martinler mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip defin edilecektir.