Aslen Yeşilvadi mahallesinden

başpınar mahallesinde ikamet eden Yusuf BAYRAKTAR’ın kızı, Nizamettin KIRLI’nın Eşi, Ali, Eşref, Ekrem, Yılmaz ve Ahmet BAYRAKTAR’ın kız kardeşleri, Recep KIRLI’nın annesi, Metin ÇIRAKOĞLU, Beyamil ÖRÇÜN ve Hayati YILDIRGAN’ın Kayınvalideleri İsminaz KIRLI vefat etmiştir. Cenazesi bu gün yeşilvadi de kılınacak ikindi namazına müteakip yeşilvadi aile kabristanlığına defin edilecektir.

Aslen Hendekli olup Eskişehir’de

İkamet eden Ahmet TOYLU’nun Oğlu, Fahriye TOY’un eşi Mehmet ve Behice Toyun babası, kerem ve Ada Toy’un dedesi, Merhum Cemalettin ve İbrahim Toy’un yeğeni, Mehmet ve Yusuf Toy’un amcaları, Taylan BOSTANCI’nın abisi, Merhum Mustafa YÜCE’nin damadı, Yusuf, İsmail ve Mehmet yücenin kayın biraderleri, Ahmet Ruhi TOY vefat Etmiştir. Cenazesi bu gün Eskişehir de kılınacak ikindi namazına müteakip Eskişehir aile kabristanlığına defin edilecektir. 

Mahmutbey Mahallesinden

Merhum Hüseyin İsmail DURMAZ’ın kardeşi, Mesut, Osman, Ersin ve Enes DURMAZ’ın amcaları, merhum Sezai DURMAZ’ın babası, Yılmaz ARDAHAN ve Haluk DÖNMEZ’in kayınpederleri, Lokantacı Rüstem DURMAZ Vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camide kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defin edilecektir.