Puna Orta mahalleden

Âdem, Oğuzhan ve Alihan Darolun Babaları KENAN DAROL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Puna orta mahalle camisinde kılınacak öğlen namazına müteakip Puna orta mahalle Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sümbüllü Mahallesinden

Olup Yeni Mahallede İkamet eden Merhum Ahmet Gölcü’nün Oğlu Mevlüt, Gölcü’nün abisi Zeynel ve Cevat Gölcü’nün Amcasının Oğlu Muammer, Enver ve Sabri Baştor’un dayıları Nevzat ve Levent Gölcü’nün Babaları MAHMUT GÖLCÜ vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camide kılınacak öğlen namazına müteakip Hendek Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din kardeşlerimize duyurulur.

Güney Mahallesinden

Sarı dede mahallesinde ikamet eden merhum Mustafa aslanın oğlu merhum Kenan, Ekrem ve ali aslanın abileri Enver, Yaşar, Seyfi, Ferhat ve Mustafa aslanın amcaları Niyazi, Fetih, Mustafa ve Muhammet aslanın babaları AZİZ ASLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camide kılınacak ikindi namazına müteakip hendek aile kabristanlığına defnedilecektir.

Kızanlık mahallesinden

Yeni mahallede ikamet eden merhum Osman Çamur ‘un oğlu Merhum Ferhat Çamur ’un Abisi Murat Çamur ’un amcasının oğlu Sadık Çamur ’un halasının oğlu Ahmet ve Mustafa Çamurun Enişteleri Mehmet temizce’nin Kayınpederi Oğuzhan Çamur ‘un Babası DAVUT ÇAMUR Vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide Kılınacak İkindi Namazına Müteakip Hendek Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.