İkramiye mahallesinden

Yusuf HÜNERLİ’NİN kardeşi Ömer ve Mehmet HÜNERLİ’NİN babaları İhsan HÜNERLİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkramiye caminde kılınacak öğlen namazına müteakip İkramiye mahalle mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:30 da merkez büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.

Yayalar mahallesinden

Halil İbrahim AYAR’IN dünürü merhum Tuncay ŞAFAK’IN annesi Ömer, İbrahim ve Seyfettin ŞAFAK’IN babaannesi Ayşe ŞAFAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yayalar caminde kılınacak öğle namazına müteakip Aşmalar aile kabristanlığına defnedilecektir.

Dededüzü köyünden

olup ilçemiz Bayraktepe mahallesinde ikamet eden. Merhum Halil BÜYÜKTAZİM’ in kızı, Ahmet TAZİM’in eşi, Sezai TAZİM’in annesi Mustafa ve Merhum Cabir BÜYÜKTAZİM’in Kız kardeşi. Zeynep TAZİM vefat etmiştir. Cenazesi bu gün merkez büyük camide kılınacak öğlen namazına müteakip Dededüzü aile kabristanlığına defin edilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için merkez cami önünden araç kaldırılacaktır.


Nüfren Hacımbey Mahallesinden

Kozba EMİR’in oğlu Kozba Alaattin’in Kardeşi Kozba Cesur Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Nüfren Camisinde kılınacak Öğlen namazına müteakip Hacımbey Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir. 


Aslen kalayık mahallesinden

Olup ilçemiz Mahmutbey mahallesinde ikamet eden. Anaşba Necmettin ve Remzi UYGUN kardeşi, Murat Ali ve Ömer UYGUN’ un babaları, anaşba hayrettin UYGUN vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camide kılınacak öğlen namazına müteakip kalayık mahallesi aile kabristanlığına defin edilecektir.